Cégeknek

Írta: Super User on . Beküldve: Aktuális

Három képesség szükséges egy személy vagy egy cég hosszabb távú sikeres működéséhez:
- tisztánlátás
- érdekérvényesítés
- dinamizmus.
Ahhoz, hogy ezek a képességek kellően biztosítva legyenek egy cégnél ahhoz a tulajdonosok és a munkavállalók egyaránt hozzájárulnak (vagy nem). A fejlesztés, ha szükséges, megoldható cserével, új dolgozók felvételével és megoldható képzéssel. A képzésben tudok segíteni. Dolgoztam nagyvállaltnál (DUNAFERR), kis és közepes méretű cégeknél és egyéni vállalkozóként, vezetőként és beosztottként egyaránt, manapság a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen oktatok kémiát, vezetek projektet. Úgy tapasztaltam és gondolom egy cég működésének sikerességét jelentősen elősegíti, ha alkalmazottai és tulajdonosai egyre inkább
- stresszmentesek (sokan fel sem ismerik, hogy stresszben vannak)
- képesek a stresszeiket kezelni
- céljaik megvalósítására hatékony eszközöket alkalmaznak
- tudnak hatékonyan, gyengéden kommunikálni.
Tréningjeim e célok elérését szolgálják.
 
A tréningjeimen oktatott stresszkezelési gyakorlatok
- kineziológiaiak
- légzők
- nyújtó, lazítóak
- tudatosak
- relaxációs, meditációsak
- vizualizációsak.

A kommunikációs gyakorlatok, ismeretek segítik a résztvevőket abban, hogy írásos és verbális kommunikációjuk hatékonyabbá, pontosabbá váljon. Ezek a gyakorlatok, ismeretek az erőszakmentes kommunikáción alapszanak, de más területekről is alkalmazok módszereket.
A kommunikációs és stresszkezelési gyakorlatok hatására összeszedettebbé válik a munkavégzés, javul a kollegialitás, egyszerűen hatékonyabbá, sikeresebbé válik a cég, és még a dolgozók (tulajdonosok) magánélete is derűsebbé válik.

Egy tréning összeállítása a cég igényei szerint történik a rendelkezésre bocsátandó idő, helyszín és létszám függvényében.

Amennyiben egy (vagy több) tréning után egy cég után úgy dönt, hogy szeretné ha munkavállalóit, tulajdonosait egyéni tréningekkel, kezelésekkel támogassam, megfelelő kondíciók esetén (helység, idő, pénz, hajlandóság) vállalom.