A légzés gyógyító ereje

Következő tanfolyamok:               

2020. szeptember 05. Dunaújváros. Egészségház, (Liget köz 7.) Díja: 12.000 Ft/fő

2020. szeptember 26. 9:00-tól, Budapest, Szebb Életért Központ, (Fiumei út 4.)   Díja: 12.000 Ft/fő.

Ezen a tanfolyamomon megtanulhatja azokat a módszereket, légzőgyakorlatokat, melyekkel kialakíthatja egészségesebb légzését, ha eleget gyakorol a tanfolyam után. A tanfolyamon elsajátíthatja azokat az egyszerű mérési módszereket is, amivel ellenőrizheti fejlődését.

Módszerem alapvetően a krónikus betegségek kezelésére, illetve kezelésük kiegészítésére alkalmas, de nagyon jól használható egészségesebbek esetében arra, hogy több energiájuk legyen és növekedjen napközbeni nyugalmuk. A legfontosabb cél a sejt szintű oxigénellátás javítása, és ezen keresztül történnek meg a javulási, gyógyulási folyamatok.
A tanfolyam anyaga alapvetően könyvemre (A légzés gyógyító ereje) épül, de sok hangsúlyt helyezek azokra a gyakorlatokra, melyek az anyagcsere, főleg az emésztés javítását is szolgálják és nem csak a sejt szintű oxigénellátás javítását.

A tanfolyam keretében oktatom az energialégzést is, ami a testi energiaellátás javítása mellé az energetikai működés javítását is lehetővé teszi. Az energialégzés kiválóan alkalmas fájdalmak, kialakult betegségek, testi elváltozások, tünetek hatékony kezelésére, az esetleges egyéb kezelések hatékonyságának növelésére.

Miért jó a tanfolyamot elvégezni? Mert ott lehetőség van:
– a csoportdinamika miatti könnyebb tanulásra,
– kérdezni, speciális dolgokban tájékozódni,
– elmélyíteni tudását,
– a gyakorlatok teljesen pontos megtanulására,
– olyan dolgokat is hallani, amik nem szerepelnek a könyvemben, 
– kellő önbizalmat kiépíteni az önálló gyakorlásokhoz,
– megtanulni az energialégzést.


Kinek ajánlom? Mindenkinek, de különösen asztma, COPD, nehézlégzés, magas vérnyomás, bronchitis, túlsúly, 2-es típusú cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, inzulinrezisztencia, fáradékonyság, alvásproblémák, reuma, allergiák, rák, emésztőrendszeri problémák, leptinrezisztencia, érszűkület, horkolás, apnoe, túlsúly esetén, valamint pánikbetegeknek és gyakori stresszben élőknek. Ajánlom még ezt a tanfolyamot olyan sportolóknak (amatőröknek és profiknak egyaránt), akik szeretnék sportteljesítményüket fokozni. 

Módszerem kiválóan alkalamas meditáló, szellemi dolgokkal foglalkozó embereknek is, mivel a légzés "megjavításával" az agy vérellátása és az idegsejtek működése is hatékonyabbá válik, ezáltal mélyül a relaxáció, növekszik a vizualizáció ereje, javul az asszociációs készség és még az intuíció is megerősödik.

Ha a módszer mögötti elméletéről szeretne többet tudni, akkor Írásaim között olvassa el a Lélegezz kevesebbet és tovább élsz! - címűt, vagy olvassa el könyvemet, A légzés gyógyító ereje-t. Könyvemben az energialégzésen kívül az egyes gyakorlatokat is leírtam. A könyv mellékletében található CD-n szereplő felvételekből a 6. az, ami az energialégzés elsajátításában is segítséget ad.

Következő tanfolyamok:              

2020. szeptember 05. Dunaújváros. Egészségház, (Liget köz 7.) Díja: 12.000 Ft/fő

2020. szeptember 26. 9:00-tól, Budapest, Szebb Életért Központ, (Fiumei út 4.)   Díja: 12.000 Ft/fő.

 

Jelentkezés: 20/222-7697 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A részvételi díj fizethető személyesen, átutalással (Barna Miklós, K&H 10400463-50526853-83551008) vagy postai úton.