AROLO I és II

Következő AROLO I. tanfolyam: 2022. július 9-10. Budapest, Práter u. 29/A.

Következő AROLO II. tanfolyam: 2022. július 24. Budapest, Práter u. 29/A.

Az AROLO egy energetikai kezelési rendszer, pontos diagnosztikai módszerrel és gyors hatásmechanizmussal. Az embert egy teljes rendszerként vizsgálja, így rendkívül hatékony módon teszi lehetővé a betegségek okának és tüneteinek együttes kezelését. Diagnosztikai rendszere lehetővé teszi bármilyen egészségügyi állapot kiderítését. 

A rendszer öt szintre tosztja fel a teljes emberi energetikai rendszert: fizikai, energetikai, pszichés, tudati, spirituális.

A tesztelés során meg lehet és meg is kell állapítani mely szint, szintek számára szükséges kezelés. A kezelés során lehet a hiányokat pótolni, illetve a felgyűlt felesleges energiákat elvezetni.

Az AROLO eltér abban a Reikitől, hogy a kezelések során az AROLO energia azonnal az ún. finomenergetikai áramlatokba kerül, míg a Reiki kezelések során az energia az ún. durva áramlatokba kerül. Az AROLO kezelések teszteléssel együtt általában 15-20 percet vesznek max. igénybe, míg a teljes testre történő Reiki kezelések ideje bőven meghaladhatja az egy órát. 

AROLO I.
A tanuló megismerkedik az AROLO gondolkodásmódjával, különleges diagnózis rendszerével és kezelési lehetőségeivel.
Kód szimbólumok segítségével hozzáfér a páciens különböző energetikai szintjeihez, így választ kaphat arra, milyen szinten van az adott állapot vagy betegség oka, és ehhez milyen tünetek tartoznak. Felismerhetővé válnak a karmikus folyamatok és tanulófolyamatok is.
Az avatás által a tanuló átéli a csatlakozást az AROLO I. gyógyító energiaszintjéhez.
A tanfolyam ára: 15.500 Ft.

AROLO II. 
Az AROLO II. fokozata lehetővé teszi a páciens különböző energetikai szintjeinek és energiastruktúráinak módosítását. Ennek tisztító, erősítő és harmonizáló hatása van, megszünteti a kialakult energia blokkokat.
Új lehetőség lesz támogatni a karmikus folyamatokat és tanulófolyamatokat, így könnyebbé tenni spirituális fejlődésünket és az életünket.
Lehetővé válik a páciens számára megfelelő élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok, kozmetikumok kitesztelése, valamint homeopátiás szerek megfelelő adagolásának és potenciáljának személyre szabott módon beállítása.
A tanfolyamon történő avatás által a tanuló átéli a csatlakozást az AROLO II. gyógyító energiaszintjéhez.
A tanfolyam ára: 19.500 Ft.
Előfeltétele: az AROLO I. fokozat elvégzése.

Az AROLO magasabb fokozatai, az AROLO Tifar I és II, melyekre a beavatást a RAI központi tanfolyamain lehet megkapni. E tanfolyamok után a résztvevők programozott hegyikristállyal, illetve ametiszttel végzik a kezeléseket.