Reiki

Beküldve: Tanfolyamaim

Következő Reiki I. - tanfolyam, 2020. június 7. 9 - 17 óra, Dunaújváros, Egészségház (Liget köz. 7.) Díja: 14.500 Ft/fő

A Reiki, magyarul univerzális életenergia, az univerzumban található intelligens energiák egyike. Ez az energia segíti a gyógyulási, a tudatosodási folyamatokat, a relaxációt, a stresszek oldását és általában csökkenti a fájdalmakat.

A Reiki közvetítésére beavatás útján válik képessé valaki, melyet egy Reiki tanár vagy mester hajthat végre. A beavatás során a beavatott személyen belül egy energetikai csatorna kerül kialakításra, melyen keresztül majd a Reiki energiát áramoltathatja. Ez az energetikai csatorna a fejtetőtől indul és a két tenyérben végződik. A beavatás után egy kb. három hetes idő alatt a beavatott egész lénye hozzászokik új, magasabb energiaszintű állapotához. Ebben az időszakban a beavatott érezhet időnként testében bizsergést, melegedést vagy más testi érzeteket, főleg olyanokat, melyek a magasabb frekvenciára való áthangolódáshoz kapcsolódhatnak, megváltozhat álomélete, étkezési igénye és még más dolgokat is tapasztalhat, és egyeseknél az is előfordul, hogy semmi változást nem észlel önmagán.

A Reiki oda áramlik a kezelések során, ahol leginkább kifejtheti pozitív, áldásos hatását. A kezelések során a páciens és a kezelő számára egyaránt a betegséggel, illetve az egészséges állapot elérésével kapcsolatos, akár meglepő intuíciók bukkanhatnak fel. Ezeket érdemes leírni, megvizsgálni. A Reikivel végzett kezelések során a páciens és a kezelő egyaránt érezhet hideget, meleget, bizsergést és más testi érzetek is előfordulhatnak. Reikisek, akik beavatást kaptak a módszerbe, kezelhetik vele saját magukat is.
Van úgy, hogy a Reikivel végzett kezelések sem hozzák meg a kívánt mértékű változást (ahogy az sok más kezelés esetén is előfordulhat). Ha ez a helyzet, akkor valami olyan változtatást kell végrehajtani az életvezetésben, amire eddig a páciens nem gondolt vagy nem volt hajlandó. A szükséges változtatások végrehajtásában a Reiki támogatást nyújt.
    
Kezelések során a beavatás során kialakított csatornát használja a kezelő. Ez úgy történik, hogy a kezelő ráteszi tenyereit a kezelni kívánt terület(ek)re vagy kis távolságban (2–40 cm) fölé helyezi és elképzeli azt, hogy a feje tetejére egy aranyfehér fényoszlop „ráül” és a benne kialakított csatornán keresztül ez a fény eljut a kezéhez és ott kilépve a kezelendő terület(ek)ben elnyelődik. A kezelés akkor igazán hatékony, ha hagyják a Reikit dolgozni és nem próbálják programozni. A kezelő próbáljon csak egy csatorna lenni ezen energia számára, semmi más. A kezelés során a ruhát nem kell levenni, a ruházat nem csökkenti a kezelés hatásosságát. A kezelésekhez szükséges idő végét általában egyértelműen lehet észlelni abból, hogy legyengül az energiaáramlás mértéke. Ilyenkor érdemes a páciens más testrészeit kezelni tovább, ha erre mód van.
Reikivel kezelni lehet mindazt, ami élő. Lehet ember, állat, növény, vagy olyan dolog, ami élőlénnyel közvetlen kapcsolatban lesz maximum 6 órán belül (gyógyszer, étel, víz stb.)
A Reikivel végzett kezelések nem pótolják az orvosi beavatkozásokat, a gyógyszereket, de nagyon jól kiegészítik azokat, felerősíti azok terápiás hatását és a mellékhatásokat csökkenti.

Én a Reiki I. fokozatát, és a többi fokozatnál is, a Reiki Association International tananyaga és beavatási módszere szerint tartom. A Reiki I-et egy napban tartom egy 7-8 órás tanfolyam keretében, általában reggel 9 órakor kezdve és délután kb. 1-től 2-ig van az ebédszünet. A maximális létszám 12 fő. Díja: 14.500 Ft/fő.

A Reiki I-es fokozatába beavatás után, csakúgy mint a magasabb fokozatokba való beavatás után, egy átalakulási folyamat veszi kezdetét, ami kb. három hét alatt ér véget. Ebben az időszakban megváltozhatnak az étkezési szokások, intenzívebb álomélet alakulhat ki és lehetnek testi megtisztulási tünetek is (izzadás, bűzösebb széklet, vizelet, stb.) Ezek a változások, ha kellemetlenek, akkor Reiki kezelés hatására enyhülnek.

A Reiki II. fokozatáról
A Reiki II. fokozata az elsőhöz képest annyi változást hoz, hogy az I-es tanfolyamon kialakított Reiki csatorna több energia átvezetésére lesz képes és ez a több energia magasabb frekvenciájú is lesz. Úgy is lehet ezt értelmezni, hogy a Reiki csatorna átmérője megnő és egyidejűleg tovább tisztul. Ez úgy valósul meg, hogy a résztvevő három szimbólumba nyer beavatást és megtanulja, begyakorolja ezen szimbólumok használatát. Így a szükséges kezelési idő lerövidül, illetve az esetlegesen rendelkezésre álló idők alatt több energiát kaphat a kezelt személy, vagy a reikis, ha magát kezeli, mintha „csak” Reiki I-es fokozattal kezelnénk.

Az első szimbólum alkalmas terek harmonizálására, ételek, gyógyszerek energetikai tisztítására, feltöltésére és a tünetek hatékonyabb a kezelésre.
A második szimbólumban a szokásátalakítások támogatására kiválóan alkalmas eszközt is kap a résztvevő, továbbá segít pszichoszomatikus problémák hatékonyabb kezelésében és a lelki megnyugvásban, a stresszek és más lelki problémák levezetésében, átalakításában.
A harmadik szimbólumba való beavatással a reikis képessé válik távkezelésre, amely távolság lehet akár több ezer kilométer is. E szimbólummal képes lesz időben előre küldeni energiát magának vagy másoknak és képessé válik a múltból származó és még jelenleg is ható traumák kezelésére.

A Reiki II-es tanfolyam hatására többeknél megfigyeltem már az intuíció, az érzékeken túli észlelés (ESP) fejlődését. Volt pl. akinek a hízásra való hajlama szűnt meg e tanfolyam után.

A Reiki II-es tanfolyamon megkapott képességek, ahogyan az I-esen is, egész életre szólnak, és bármikor használhatóak, akkor is ha már hosszabb ideje nem kezelt valaki. A szimbólumokról és használatukról egy kis füzetet kap minden résztvevő, hogy akár évek múltával is jól és sikeresen alkalmazhassa a tanultakat, a szimbólumokat.

A Reiki II-t is egy napban tartom egy 7-8 órás tanfolyam keretében, reggel 9 órakor kezdve, és délután kb. 1-től 2-ig van az ebédszünet. A maximális létszám 12 fő. Díja: 21.500 Ft/fő.

A mesteri fokozatról
A Reiki mesteri fokozatába való beavatással a reikis elnyeri a Reiki teljes energia készletét. A második fokozathoz képest annyi változást történik, hogy az I-es tanfolyamon kialakított és a II-es fokozaton tovább „bővített és tisztított” Reiki csatorna még több energia átvezetésére lesz képes és ez a több energia még magasabb frekvenciájú lesz. Ez úgy valósul meg, hogy a résztvevő egy szimbólumba nyer beavatást és megtanulja, begyakorolja e szimbólum használatát.

A mesteri tanfolyamot egy napban tartom, 4 órás tanfolyam keretében. A maximális létszám 6 fő. Díja: 48.000 Ft/fő.

Ha valaki szeretné tanítani a Reikit, akkor a RAI központ által tartott tanári tanfolyamot kell elvégeznie és ott megkapja a képességet ahhoz, hogy oktathassa az I-es, II-es és a mesteri fokozatot.

Következő Reiki I. - tanfolyam, 2020. június 7. 9 - 17 óra, Dunaújváros, Egészségház (Liget köz. 7.) Díja: 14.500 Ft/fő

Bioenergetikai gyógyászat I, és II

Beküldve: Tanfolyamaim

 

Ezt a két tanfolyamomat azoknak ajánlom, akik indíttatást éreznek arra, hogy bioenergetikai módszerekkel kezeljék saját magukat, családtagjaikat, tágabb környezetüket, illetve fejleszteni akarják tudásukat, képességeiket e téren.

Mindkét tanfolyamhoz jegyzetet írtam, melynek ára benne van a tanfolyami díjban. Külön, tanfolyam nélkül a jegyzeteket nem árusítom.

A tanfolyam anyagának elsajátítása és alkalmazása könnyebben megy, ha e tanfolyam előtt végzett már agykontroll és/vagy Reiki I és II tanfolyamot.
Mindegyik tanfolyam egynapos. 7 óra oktatás. Kezdés 9 vagy 10 órakor, helyszíntől függően. Délután 1-től 2-ig ebédszünet.

Az első tanfolyamon a hallgatók megismerkednek

 • az emberi energiarendszer elemeivel,
 • energiagyűjtési technikákkal,
 • gyakorlatokkal képességeik fejlesztésére,
 • a megbetegedések okaival,
 • a módszerek és a gyógyító személyének korlátaival,
 • a gyógyító–kliens kapcsolat alapvető szabályaival,
 • a radiesztéziai diagnosztizálás első lépéseivel (inga, pálca, lengyel bot),
 • térharmonizációs technikákkal,
 • „védelmi kérdésekkel”,
 • egyszerű kezelési módszerekkel,
 • a passzív energetikai gyógyászattal
 • Az agyzónák és a tüneti területek együttes kezelése.
 • A saját test használata diagnosztizálásra.
 • A két pont módszer.
 • Szellemi segítőkkel való munka, angyalok, szent erők invokálása.
 • Szimbólumok, jelek, színek használata.
 • A kérdések használata, fontossága.
 • Különböző vizualizációs technikák.
Az első tanfolyam díja: 12.000 Ft/fő

A második tanfolyam elkezdésének feltétele: Az I-es tanfolyam elvégzése vagy annak megfelelő tudásszint bizonyítása.

A tanfolyam anyaga
 • Milyen feladatokat adjon a gyógyász kliensének?
 • Pszi sebészet,
 • Gyógyhatású anyagok, készítmények energiájának bejuttatása a páciensbe.
 • Mentális „beszélgetés” a pácienssel.
 • A négy pont módszer.
 • A beteg energiák kivezetése a páciens rendszeréből.
 • További gyakorlatok a képességek fejlesztésére.
 • Közös meditáció a képességek fokozására.
A második tanfolyam díja: 15.000 Ft/fő


A tanfolyamok anyagába beilleszthetők lennének különböző regressziós módszerek is, de ezek nem képezik a bioenergetikai gyógyászat részét, így nem is szerepeltetem bennük.

Régebben végzett hallgatóim közül többen mondták, hogy tanítsam meg a kineziológiai izomtesztelést is, de ez sem képezi a tanfolyam anyagát. A bioenergetikai gyógyászatban kiválóan lehet használni az izomtesztelést, de jobbnak látom, ha ezt kineziológia oktatónál tanulja meg az, aki ezt el akarja sajátítani.

AROLO I és II

Beküldve: Tanfolyamaim

Az AROLO egy energetikai kezelési rendszer, pontos diagnosztikai módszerrel és gyors hatásmechanizmussal. Az embert egy teljes rendszerként vizsgálja, így rendkívül hatékony módon teszi lehetővé a betegségek okának és tüneteinek együttes kezelését. Diagnosztikai rendszere lehetővé teszi bármilyen egészségügyi állapot kiderítését. 

A rendszer öt szintre tosztja fel a teljes emberi energetikai rendszert: fizikai, energetikai, pszichés, tudati, spirituális.

A tesztelés során meg lehet és meg is kell állapítani mely szint, szintek számára szükséges kezelés. A kezelés során lehet a hiányokat pótolni, illetve a felgyűlt felesleges energiákat elvezetni.

Az AROLO eltér abban a Reikitől, hogy a kezelések során az AROLO energia azonnal az ún. finomenergetikai áramlatokba kerül, míg a Reiki kezelések során az energia az ún. durva áramlatokba kerül. Az AROLO kezelések teszteléssel együtt általában 15-20 percet vesznek max. igénybe, míg a teljes testre történő Reiki kezelések ideje bőven meghaladhatja az egy órát. 

AROLO I.
A tanuló megismerkedik az AROLO gondolkodásmódjával, különleges diagnózis rendszerével és kezelési lehetőségeivel.
Kód szimbólumok segítségével hozzáfér a páciens különböző energetikai szintjeihez, így választ kaphat arra, milyen szinten van az adott állapot vagy betegség oka, és ehhez milyen tünetek tartoznak. Felismerhetővé válnak a karmikus folyamatok és tanulófolyamatok is.
Az avatás által a tanuló átéli a csatlakozást az AROLO I. gyógyító energiaszintjéhez.
A tanfolyam ára: 15.500 Ft.

AROLO II. 
Az AROLO II. fokozata lehetővé teszi a páciens különböző energetikai szintjeinek és energiastruktúráinak módosítását. Ennek tisztító, erősítő és harmonizáló hatása van, megszünteti a kialakult energia blokkokat.
Új lehetőség lesz támogatni a karmikus folyamatokat és tanulófolyamatokat, így könnyebbé tenni spirituális fejlődésünket és az életünket.
Lehetővé válik a páciens számára megfelelő élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok, kozmetikumok kitesztelése, valamint homeopátiás szerek megfelelő adagolásának és potenciáljának személyre szabott módon beállítása.
A tanfolyamon történő avatás által a tanuló átéli a csatlakozást az AROLO II. gyógyító energiaszintjéhez.
A tanfolyam ára: 19.500 Ft.
Előfeltétele: az AROLO I. fokozat elvégzése.

Az AROLO magasabb fokozatai, az AROLO Tifar I és II, melyekre a beavatást a RAI központi tanfolyamain lehet megkapni. E tanfolyamok után a résztvevők programozott hegyikristállyal, illetve ametiszttel végzik a kezeléseket.

 

Angyaltanfolyam

Beküldve: Tanfolyamaim

Ez a tanfolyamom alapvetően három „pillérre” épül:
 • Antropozófiai szellemtudomány
 • Keresztény hitélet
 • New Age irodalom angyalokkal foglalkozó művei
Ez a tanfolyamom saját szellemi termékem, nem a RAI angyal tanfolyama. Ha azt szeretné elvégezni, akkor a www.rai.hu -n tájékozódjon.
A tanfolyam díja: 12.000 Ft/fő.

A tanfolyam anyagából:
 • Információk az angyalokkal kapcsolatban.
 • Néhány angyal történet ismertetése.
 • Hogyan működnek közre életünkben az angyalok?
 • Meditációs módszerek az angyalokkal való kapcsolat elmélyítésére.
 • Miként fokozhatjuk érzékelésünket az angyalok irányába?
 • Miként érhetjük el, hogy segítsék céljaink elérését az angyalok?
 • Gyógyítás angyalokkal.

A légzés gyógyító ereje

Beküldve: Tanfolyamaim

Következő tanfolyamok:               

2020. szeptember 05. Dunaújváros. Egészségház, (Liget köz 7.) Díja: 12.000 Ft/fő

2020. szeptember 26. 9:00-tól, Budapest, Szebb Életért Központ, (Fiumei út 4.)   Díja: 12.000 Ft/fő.

Ezen a tanfolyamomon megtanulhatja azokat a módszereket, légzőgyakorlatokat, melyekkel kialakíthatja egészségesebb légzését, ha eleget gyakorol a tanfolyam után. A tanfolyamon elsajátíthatja azokat az egyszerű mérési módszereket is, amivel ellenőrizheti fejlődését.

Módszerem alapvetően a krónikus betegségek kezelésére, illetve kezelésük kiegészítésére alkalmas, de nagyon jól használható egészségesebbek esetében arra, hogy több energiájuk legyen és növekedjen napközbeni nyugalmuk. A legfontosabb cél a sejt szintű oxigénellátás javítása, és ezen keresztül történnek meg a javulási, gyógyulási folyamatok.
A tanfolyam anyaga alapvetően könyvemre (A légzés gyógyító ereje) épül, de sok hangsúlyt helyezek azokra a gyakorlatokra, melyek az anyagcsere, főleg az emésztés javítását is szolgálják és nem csak a sejt szintű oxigénellátás javítását.

A tanfolyam keretében oktatom az energialégzést is, ami a testi energiaellátás javítása mellé az energetikai működés javítását is lehetővé teszi. Az energialégzés kiválóan alkalmas fájdalmak, kialakult betegségek, testi elváltozások, tünetek hatékony kezelésére, az esetleges egyéb kezelések hatékonyságának növelésére.

Miért jó a tanfolyamot elvégezni? Mert ott lehetőség van:
– a csoportdinamika miatti könnyebb tanulásra,
– kérdezni, speciális dolgokban tájékozódni,
– elmélyíteni tudását,
– a gyakorlatok teljesen pontos megtanulására,
– olyan dolgokat is hallani, amik nem szerepelnek a könyvemben, 
– kellő önbizalmat kiépíteni az önálló gyakorlásokhoz,
– megtanulni az energialégzést.


Kinek ajánlom? Mindenkinek, de különösen asztma, COPD, nehézlégzés, magas vérnyomás, bronchitis, túlsúly, 2-es típusú cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, inzulinrezisztencia, fáradékonyság, alvásproblémák, reuma, allergiák, rák, emésztőrendszeri problémák, leptinrezisztencia, érszűkület, horkolás, apnoe, túlsúly esetén, valamint pánikbetegeknek és gyakori stresszben élőknek. Ajánlom még ezt a tanfolyamot olyan sportolóknak (amatőröknek és profiknak egyaránt), akik szeretnék sportteljesítményüket fokozni. 

Módszerem kiválóan alkalamas meditáló, szellemi dolgokkal foglalkozó embereknek is, mivel a légzés "megjavításával" az agy vérellátása és az idegsejtek működése is hatékonyabbá válik, ezáltal mélyül a relaxáció, növekszik a vizualizáció ereje, javul az asszociációs készség és még az intuíció is megerősödik.

Ha a módszer mögötti elméletéről szeretne többet tudni, akkor Írásaim között olvassa el a Lélegezz kevesebbet és tovább élsz! - címűt, vagy olvassa el könyvemet, A légzés gyógyító ereje-t. Könyvemben az energialégzésen kívül az egyes gyakorlatokat is leírtam. A könyv mellékletében található CD-n szereplő felvételekből a 6. az, ami az energialégzés elsajátításában is segítséget ad.

Következő tanfolyamok:              

2020. szeptember 05. Dunaújváros. Egészségház, (Liget köz 7.) Díja: 12.000 Ft/fő

2020. szeptember 26. 9:00-tól, Budapest, Szebb Életért Központ, (Fiumei út 4.)   Díja: 12.000 Ft/fő.

 

Jelentkezés: 20/222-7697 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A részvételi díj fizethető személyesen, átutalással (Barna Miklós, K&H 10400463-50526853-83551008) vagy postai úton.

További cikkeink...